Spesifikasi Modenas Ace 115, Model Baru Motor Modenas!model terbaru Modenas Ace 115 dilancarkan dengan rasminya. Motosikal ini menampilkan reka bentuk serba baru berlandaskan reka bentuk skuter dan digabungkan dengan ciri-ciri motosikal ‘moped’ (kapcai gabungan skuter).

motosikal dengan tema ‘Evolusi Impian’ itu hadir dengan reka bentuk segar dan sporty, dilengkapi enjin 120cc 4-lejang, 1 silinder dan SOHC. Harga yang ditawarkan sebanyak RM4,598.00 (dual starter) tidak termasuk insuran dan cukai jalan.

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink