T-Shirt Hitler,Trend Baharu Remaja Thailand

Jika dimalaysia dulu ramai yang memakai T-shirt bergambar Che Guevara dan Osama Bin Laden,,,Namun Di Thailand sekarang Ini remaja mereka ramai yang suka memakai T-shirt bergambar Adolf Hitler,Bagi remaja Thailand,T-shirt ini wajib dimiliki oleh mereka sebagai trend yang terbaru..

Banyak butik-butik di Thailand yang menjual T-Shirt dengan gambar wajah diktator Nazi Jerman yang merupakan ketua pemusnahan etnis Yahudi, dalam bentuk teletubbies, Panda atau Ronald McDonald.

 


“Beberapa orang asing marah, ketika melihat T-shirt dijual. Mereka datang ke kedai saya dan mengeluh. Ini bukan bererti saya menyukai Hitler, tapi dia tampak lucu dan fesyen ini sangat popular pada orang-orang muda..”

untuk pengetahuan Rezim Nazi Hitler diperkirakan telah membunuh setidaknya enam juta orang Yahudi dalam Holocaust.


Klik=Sini!

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink