Home » , , , , , , , » Jawapan NIk Aziz Tentang 7 DOSA BESAR Pembangkang Yang Dihuraikan DS Najib

Jawapan NIk Aziz Tentang 7 DOSA BESAR Pembangkang Yang Dihuraikan DS Najib

Jawapan NIk Aziz Tentang 7 DOSA BESAR Pembangkang Yang Dihuraikan DS Najib

Jawapan NIk Aziz Tentang 7 DOSA BESAR Pembangkang Yang Dihuraikan DS Najib


Ini Adalah jawapan balas pemimpin pakatan serta pembangkang kepada kenyataan DS Najib di Majlis kenduri/Bekwoh bersama Pm di kelantan yang berkaitan 7 Dosa besar yang dilakukan pihak pakatan atau pembangkang..

 Lihat apa yang jadi pada Majlis Bekwoh Bersama Najib 

Sejurus Najib selesai menghabiskan ucapannya, disusuli dengan iringan lagu-lagu memuja Barisan Nasional (BN), tiba-tiba angin yang kuat melanda sekitar tapak himpunan menyebabkan tiga buah khemah besar yang dikhaskan untuk penduduk terbang melayang dan hampir mengenai beberapa buah yang lain.

Beberapa saksi memberitahu Najib kelihatan terkejut apabila dimaklumkan mengenai kejadian tersebut.Baca Sini= BEKWOH BERSAMA PM HURU-HARA DILANDA RIBUT (VIDEO)


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink