Gambar Model Terbaru Toyota Vios 2013 lebih gempak !!

Gambar Model Terbaru Toyota Vios 2013 lebih gempak !!


Toyota Vios 2013Gambar Model Terbaru Toyota Vios 2013 lebih gempak !!

inilah gambar model tebaru toyota vios 2013,bila kita lihat pada gambar terdapat banyak perubahan kosmetik pada Toyota Vios 2013 ini,.lebih ekstrem dan elegan berbanding 2 keluaran sebelumnya,,keluaran vios baru ini adalah sebagai persaingan kepada pengeluar jenama lain seperti Honda City,Kia Forte,Mazda 3 dan Proton Preve..

Lihat saja design depan. Lampu dan bumper kemasan model terbaru, membuatkan model Vios 2013 ini sangan berbeza dengan model Vios sebelumnya. Rekaan bumper belakang, tak jauh beza tetapi masih ada ciri-ciri baru terutama pada rekaan lampu.

Ruang interior dalaman tak da pulak dikongsi dan masih belum ada gambaran sebenar. Yang pasti ciri-ciri terbaru semestinya ada pada Toyota Vios 2013 ini. 

Sesiapa yang bercadang nak tukar kereta dengan anggaran budget harga sekitar RM70,000 sehingga RM90,000, apa kata tunggu pihak Toyota umumkan perlancaran model kereta Toyota Vios 2013 ini. Yang pasti, ia akan menjadi salah satu model yang cantik dengan harga Toyota Vios yang mampu milik :).


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink