Home » , , , , » Gambar Stadium Baru The Red Warriors Di Pasir Puteh,Kelantan

Gambar Stadium Baru The Red Warriors Di Pasir Puteh,Kelantan

Gambar Stadium Baru The Red Warriors Di Pasir Puteh,Kelantan
Gambar Stadium Baru The Red Warriors Di Pasir Puteh,Kelantan


Mahu tahu lebih lanjut berkenaan Stadium Baru ini Sila ke Ekspo Kelantan 2013 di Perkarangan Kompleks Media Karangkraf Shah Alam pada 15-17 Mac Jam 10 pagi hingga 10 malam.

Stadium ini masih dalam perancangan dan tiada siapa pun tahu bila ianya akan dibina. Selepas ini rakyat Kelantan mampu berbangga kerana mempunyai dua hingga tiga buah stadium di Negeri Kelantan.

Source

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink