Leuniey Natasha Hamil Tidak Benar

Leuniey Natasha Hamil Tidak Benar


Leuniey Natasha Hamil Tidak Benar


Walaupun sudah hampir beberapa bulan mendirikan rumah tangga, namun pasangan Khairul Fahmi Che Mat atau Apex dan isterinya Leuniey Natasha masih belum mendapat rezeki untuk menimang cahaya mata.
Namun begitu, menerusi laman Twitter Leuniey, dia ada menulis agar mulut orang ramai yang mengatakan dirinya mengandung itu masin.
Nampaknya Leuniey pun dah tak sabar dan sudah bersedia untuk menjadi seorang ibu.
Apa-apa pun teruskan berusaha dan banyak-banyak berdoa kepada Tuhan agar mendapat zuriat yang comel-comel.
Sama-sama kita doakan.

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink