Home » , , , , » 500 Rumah Atas Air Musnah Terbakar Di Sabah (Video)

500 Rumah Atas Air Musnah Terbakar Di Sabah (Video)

500 Rumah Atas Air Musnah Terbakar Di Sabah (Video)


500 Rumah Atas Air Musnah Terbakar Di Sabah (Video)


KOTA KINABALU: Hampir 5,000 penduduk hilang tempat tinggal selepas lebih 500 rumah atas air di Kampung Numbak, Sepanggar, di sini, musnah dalam kebakaran malam tadi. 

Dalam kejadian kira-kira jam 8 malam itu, api marak dengan cepat disebabkan kedudukan rumah yang rapat antara satu sama lain serta diperbuat dari kayu. 

Difahamkan, ada penduduk mengalami kecederaan namun tiada kemalangan jiwa dilaporkan. 

Punca kebakaran dan anggaran nilai kerugian masih dalam siasatan.
0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink