Running Man Versi Malaysia ?

Running Man Versi Malaysia ?







Running Man Versi Malaysia ?

Assalam & salam sejahtera

aku rasa ramai peminat running man kt malaysia ni...
dulu2 ura2 dorang nak datang malaysia.. tapi sampai kesudah...
aku rase lom gak datang.. mebi sponsor x cukup lagi..hehee..
aku baru je bace beautiful nara... dan die ada cite pasal Running Man Malaysia...
astruk ada cadangkan...

Aaron sebagai Jong Kook? 
Azhar Sulaiman sebagai Suk Jin? (ok la.. not bad)
Nabil sebagai Kwang Soo? (sesuai giler! hahahahaha)
Zizan sebagai Haha? (sesuai jugakkkk....)
Lisa sebagai Ji Hyo? (patutnye orang lom kawen.. sebab nt ade gusip ngan gary..hehe)
Sam sebagai Gary? (ok.. sesuai...)
Paknil sebagai Jae Suk? (ok..sesuai,..)


rasa2 sesuai ke? sape yg agak2 pilihan korang? kotla astruk bace.. leh la die review/revise pelakon ni.. haahahhaaa... 





sumber

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sungguh menceridakkan . ciplak

farah ishak berkata...

sepatut nye emma maembong yg jdi ji hyo

Tanpa Nama berkata...

diorang xde benda lain ke nk buat??

Tanpa Nama berkata...

Pleaselah jgn buat versi malaysia punye..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink