Laporan Ops Daulat: 3 kubur 15 mayat pengganas ditemui pagi tadi


Laporan Ops Daulat: 3 kubur 15 mayat pengganas ditemui pagi tadi

\Laporan Ops Daulat: 3 kubur 15 mayat pengganas ditemui pagi tadi

Melalui sidang media yang dibuat oleh Pesuruhjaya Polis Sabah, Datuk Hamza Taib petang tadi, beliau mendedahkan bahawa tiga lagi kubur pengganas Sulu ditemui di Kampung Tanduo pagi tadi.

Ketiga-tiga kubur berkenaan mengandungi 15 mayat pengganas Sulu yang dipercayai ditembak ketika pertempuran sengit pada 1 Mac lalu. 

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink