Lahad Datu: Azimuddie Kiram dipercayai sudah Cabut Lari: Panglima ATM

Lahad Datu: Azimuddie Kiram dipercayai sudah Cabut Lari: Panglima ATM


Lahad Datu: Azimuddie Kiram dipercayai sudah Cabut Lari: Panglima ATM


Kota Kinabalu: Ketua pengganas Sulu, Azimuddie Kiram dipercayai sudah melarikan diri ke selatan Filipina dan meninggalkan anggota pengganas yang lain untuk berdepan dengan anggota keselamatan negara di kawasan operasi Ops Daulat dalam gugusan Labian di Tungku, Lahad Datu. 

  Panglima Angkatan Tentera Malaysia (ATM), Jeneral Tan Sri Zulkefli Mohd Zin, berkata adik Jamallul Kiram III itu tidak mungkin berada di kawasan operasi itu lagi kerana operasi pembersihan yang dilaksanakan pasukan keselamatan sebelum ini tidak menemui sebarang petanda yang beliau masih berada di kawasan berkenaan. 

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink