Punca P. Bala Meninggal Dunia

Punca P Bala Meninggal DuniaPunca P Bala Meninggal DuniaBerita yang baru lagi diterima, menyatakan, penyiasat persendirian kontroversi P.Balasubramaniam yang lebih dikenali sebagai P.I. Bala telah mati akibat serangan jantung dan mayatnya sedang dibawa menuju ke Hospital Sungai Buloh. Menurut sumber lagi, beliau mati semasa berada di wad hospital swasta SJMC.

PI Bala, 53 sebelum ini, menyatakan dan percaya percaya beliau boleh mati akibat serangan jantung pada bila-bila masa selepas meninggalkan India untuk pulang ke kampung halaman, justeru terlibat dalam kempen Pakatan Rakyat dan pelbagai program pertemuan dengan orang ramai.

 Lebih dikenali sebagai PI Bala, kepercayaannya kuat untuk menyakini bahawa “pihak di atas” dan semangat wanita Mongolia yang terbunuh Altantuya Shaariibuu masih memerlukan dia dan perjuangannya.

“Tiap tahun, pada 19 Oktober, saya bersembahyang untuk dia (Altantuya). Saya harap suatu hari keadilan akan ditegakkan, Altantuya TAK IZIN saya mati dulu“, PI Bala ketika ditemuramah sebuah portal akhbar. 

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink