Home » , , , , , , , » BR1M Mungkin Naik RM1,000 Jika Undi Barisan Nasional (BN)

BR1M Mungkin Naik RM1,000 Jika Undi Barisan Nasional (BN)

BR1M Mungkin Naik RM1,000 Jika Undi Barisan Nasional (BN)BR1M Mungkin Naik RM1,000 Jika Undi Barisan Nasional (BN)
Pagoh: Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) 3.0 dan 4.0 yang akan diteruskan kerajaan mungkin dinaikkan daripada RM500 kepada RM1,000 untuk setiap keluarga yang layak. 

Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, berkata Perdana Menteri sudah memberi jaminan BR1M akan diteruskan dengan syarat Barisan Nasional (BN) diberi mandat besar mentadbir negara pada pilihan raya umum (PRU) akan datang. 


"Jika rezeki bertambah, RM500 (BR1M) ditambah jadi RM1,000. Habis... nak tolak BN, tolak rezekilah namanya," katanya pada penyampaian BR1M Dewan Undangan Negeri (DUN) Bukit Serampang di FELDA Sri Jaya, di sini, semalam. 

Berita LAnjut= Berita HArian


Umpan Pancing Jer Semua ni

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink