Home » , , , , » Ribut di Program "My Beautiful Malaysia", Teluk Cempedak (Video)

Ribut di Program "My Beautiful Malaysia", Teluk Cempedak (Video)

Ribut di Program "My Beautiful Malaysia", Teluk Cempedak

Ribut di Program "My Beautiful Malaysia", Teluk Cempedak

Ribut di Teluk Cempedak pada 3 Feb 2013, Kuantan. Berlaku sebaik sahaja PM Najib memulakan ucapan (Live Streaming) pada layar besar PM tak dak kat situ.... Seorang tercedera & banyak kerosakan berlaku. — at Teluk Cempedak, Kuantan.

pagi tadi mereka dengan megahnya melaporkan perasmian mengenai sambutan pelancaran "my Beautiful Malaysia" yang diadakan di seluruh negeri  mungkin tidak ada laporan mengenai ribut ini ..

Sememangnya apa yang berlaku ini adalah kehendak Allah, kita hanya merencang Allah yang menetukan dan ada hikmah disebalik berlaku kejadian..
Ribut di My Beautiful Malaysia, Teluk Chempedak0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink