Gambar :Stadium Gong Badak Runtuh Lagi, Ada Tercedera

Stadium Sultan Mizan ,Gong Badak Runtuh Lagi Buat Kali Ke-2


Stadium Sultan Mizan , Gong Badak Runtuh Lagi Buat Kali Ke-2


Stadium Gong.Badak runtuh lagi sbentar tadi. Ada 4 org terperangkap dan cedera. Telah dikerjakan ke hospital. 

Dikhabarkan stadium yang sedang dibaikpulih runtuh lagi,.mangsa belum dapat dikenalpasti. harapnya tiada mangsa yang terlibat..pengajaran yang kita dapat ambil disini, jangan mempermainkan duit rakyat dan sama-sama kita jaga untuk kebaikan dan keselamatan rakyat.

Untuk makluman, kejadian bumbung stadium Gong Badak ini pernah runtuh pada Jun 2009 dan kali ini, Februari 2013 dikatakan runtuh lagi.

Namun sejauh mana kepastian berita baru ini masih belum disahihkan lagi,,hanya dari sumber Facebook
Apa punca sebenarnya yang membuatkan Stadium gong badak ni sentiasa tidak kukuh?...

Tak baca Doa selamat kot..

Runtuhkan saja lah,,,Buat stadium baru tempat lain..hehe


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink