Laman University Segi Pula Digodam

Laman University Segi Pula Digodam


Laman University Segi Pula Digodamjika baru-baru ini Laman Web Jawi digodam dan dimuatkan ceramah Ustaz Azhar Idrus, kini terbaru, laman Segi University turut menjadi mangsa, di mana sebuah halaman baru ditambah dengan mesej berkaitan dengan PSY dipaparkan padanya.

Seperti ramai sedia maklum, perkara berkaitan dengan PSY yang bakal hadir ke Malaysia hangat diperkatakan ramai di laman-laman sosial sejak daripada hari Ahad lepas (03 Februari).
Melalui mesej yang dipaparkan, kelihatan pengodamnya membantah perkara tersebut. Siapakah disebaliknya tidak dapat dikenal-pasti buat masa ini, dan halaman tersebut masih boleh diakses sehingga artikel ini diterbitkan.Info : 
http://onlinereview.segi.edu.my/v1/pesanan/


Kredit= http://amanz.my

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink