Home » , , , , , » Jambatan Runtuh Di Putrajaya, Info Laluan Altenatif 28 Feb 2013

Jambatan Runtuh Di Putrajaya, Info Laluan Altenatif 28 Feb 2013

Jambatan Runtuh Di Putrajaya, SIla Guna Laluan Altenatif 28 Feb 2013
Jambatan Runtuh Di Putrajaya, SIla Guna Laluan Altenatif 28 Feb 2013


Jambatan Menuju ke Putrajaya Runtuh berlaku petang tadi 28 feb 2013 setahu tiada kemalangan jiwa berlaku akibat runtuhan jambatan ini.Semoga tiada kemalangan jiwa yang berlaku.

Runtuhan berpunca daripada paip pecah.Pengguna tegar laluan ini dinasihatkan mencari laluan alternatif.Pengguna boleh merujuk laman web PLUS untuk maklumat lanjut.


Laluan Altenatif Untuk Ke Putrajaya0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink