Terkini Lahad Datui: Gambar Ketibaan PM,Najib Di Lahad Datu

Terkini Lahad Datui: Gambar Ketibaan PM,Najib Di Lahad Datu





Terkini Lahad Datui: Gambar Ketibaan PM,Najib Di Lahad Datu


Perdana Menteri tiba di Felda Sahabat menggunakan helikopter Nuri dari Tawau. Beliau diiringi kawalan ketat anggota keselamatan yang bersenjata penuh.

PM tiba di Komtek Sahabat 16, Batalion 17 Pasukan Gerakan Am (PGA) sebentar tadi. Turut sama Menteri Pertahanan Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi dan Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hishamuddin Tun Hussein.







0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink