Terkini Lahad Datu: Minsuari Mohon Jangan Bunuh Raja KIram

Terkini Lahad Datu: Minsuari Mohon Jangan Bunuh Raja KIram
Misuari memberi amaran KL: Jangan membunuh Raja Muda


TheABSCBNNews
MANILA - pengerusi Barisan Pembebasan Kebangsaan Moro (MNLF)  Nur Misuari pada Selasa memberi amaran kepada pihak berkuasa Malaysia terhadap pembunuhan pengikut Sultan Jamalul Kiram III di Sabah sebagai berbuat demikian akan menjadi sama seperti pengisytiharan perang terhadap Tausugs dan bekas kumpulan pemisah.

Baru tau  rasa betapa sedihnya jika kehilangan anggota keluarga..Hutang nyawa dibayar nyawa...Mereka tak kira betapa ramai yang sedih atas kehilangan 8 anggota keselamatan negara Malaysia..Lain kali jangan buat pasal..

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink