Video Laporan Ops Daulat : Seorang Penceroboh Ditembak ( Lahad Datu)

Video Laporan Ops Daulat : Seorang Penceroboh Ditembak ( Lahad Datu)Video Laporan Ops Daulat : Seorang Penceroboh Ditembak ( Lahad Datu)


Lahat Datu: Operasi pembersihan, penggeledahan diteruskan - Panglima ATM

LAHAD DATU: Panglima Angkatan Tentera Malaysia (ATM), Jeneral Tan Sri Zulkifeli Mohd Zin, berkata Ops Daulat masih diteruskan selepas operasi pembersihan (mopping-up) fasa pertama di beberapa kawasan yang dikenal pasti selesai.

Beliau berkata, operasi pembersihan itu bertujuan memastikan tahap bahaya di kawasan kecil yang dikenal pasti sebelum langkah penggeledahan seterusnya dijalankan.
"Apabila operasi pembersihan fasa pertama ini selesai, satu kumpulan lain yang akan mengambil alih operasi penggeledahan secara terperinci," katanya.

Beliau berkata demikian pada sidang media bersama dengan Ketua Polis Negara, Tan Seri Ismail Omar, di sini, sebentar tadi.0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink