Pencerobohan sabah : HOT !!! BANGSA DAYAK MENGAMUK MAHU PENGGAL KEPALA TENTERA SULU

Pencerobohan sabah : HOT !!! BANGSA DAYAK MENGAMUK MAHU PENGGAL KEPALA TENTERA SULU 


















Pencerobohan sabah : HOT !!! BANGSA DAYAK MENGAMUK MAHU PENGGAL KEPALA TENTERA SULU 



SUKU DAYAK BERGABUNG DEMI SABAH BORNEO

Pecerobohan di Lahad Datu, Suku Dayak Kalimantan telah mula berhimpun bagi menyatakan sokongan mereka kepada Sabah. Mereka menyatakan pendirian keras mengkritik tentera Malaysia yang gagal menangani isu kehadiran waris Sultan Sulu dan pengawal bersenjatanya.

Laungan Suku Dayak :

“Kerana Sabah Bukan Hak Mereka…Tanah Borneo Milik Dayak ! Andai askar tidak mampumenghabiskan suluk, bagi saja kami Dayak ini kepala Bangsa Suluk itu menjadi HIASAN di rumah panjang”

Mereka juga melaungkan azam membantu Dayak Sarawak dan leluhur mereka Dayak Sabahiaitu 'pengait' jika diperlukan disamping memberi amaran akan memengal kepala setiap bangsa Sulu yang ditemui sekiranya kerajaan Malaysia gagal menghalau pulang Askar Kesultanan Sulu ke Filipina. Ini lah ringkasan terkini mengenai Pencerobohan Di Lahad Datu.

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink