Jersi Baru Kelantan Piala AFC 2013 (Gambar)


Jersi Baru Kelantan Piala AFC 2013 (Gambar)

Jersey Baru Kelantan Piala AFC 2013 (Gambar)

Jersi baru pasukan Kelantan yang akan digunakan sepanjang saingan Piala AFC 2013 diperkenalkan kepada umum hari ini. Majlis pelancaran jersi rasmi dirasmikan oleh Presiden Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA), Tan Sri Annuar Musa di Hotel Holiday Villa, Kota Bharu sebentar tadi.

Turut sama pada majlis berkenaan ialah wakil penaja utama Kelantan untuk AFC 2O13, Adabi Food Industries Sdn Bhd (ADABI).

Source

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink