Home » , , , , , , , » Video Demonstrasi Bakar Bendera Malaysia Dan Gambar Najib Hadapan Kedutaan Malaysia

Video Demonstrasi Bakar Bendera Malaysia Dan Gambar Najib Hadapan Kedutaan Malaysia

Video Demonstrasi Bakar Bendera Malaysia Dan Gambar Najib Hadapan Kedutaan MalaysiaVideo Demonstrasi Bakar Bendera Malaysia Dan Gambar Najib Hadapan Kedutaan Malaysia

Kedutaan Malaysia di Filipina ditutup hari ini ekoran tunjuk perasaan yang mengecam ketegangan krisis pencerobohan di Sabah yang setakat ini telah mengorbankan sekurang-kurangnya 27 orang.
Penutupan pejabat kedutaan itu berlaku ketika tentera Malaysia melancarkan serangan ke atas penceroboh yang mendakwa diri mereka sebagai tentera diraja Kesultanan Sulu di kampung Tanduo, Lahad Datu.
Sekurang-kurangnya 100 penunjuk perasaan Katolik dan Islam berkumpul di depan pejabat kedutaan di Makati City itu selain di Tordecillas Street di Salcedo Village.
Mereka menggesa penamatan serangan ke atas pengikut Kesultanan Sulu itu.
Sekurang-kurangnya 50 anggota polis dan sebuah trak bomba turut ditempatkan di kawasan tersebut.
sourcep/s:tak relevan langsung untuk mereka berdemonstrasi..Mereka menceroboh tempat kita,,dan mereka juga yang membunuh anggota negara kita..

cuba jika anda,,kalau orang masuk rumah kita tanpa keberanan menghayun parang terhadap kita..apa perasaan anda?

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink