Gambar Penduduk kampung Semporna belasah tentera Sulu sampai mati

Penduduk kampung Semporna belasah tentera Sulu sampai mati
Penduduk kampung Semporna belasah tentera Sulu sampai mati

Di ketika Menteri Amaran masih lagi memberi amaran, hari ini BERNAMA melaporkan, seorang lanun sulu
bersenjatakan M-16 telah dibelasah sampai mati oleh penduduk Kampung Senallang Lama, Semporna, Sabah.
Tindakan berani penduduk kampung, pasti akan menimbulkan kemarahan lanun-lanun Sulu yang datang untuk mengkucar-kacirkan Sabah.
Kita berharap pasukan keselamatan kita dapat mengetatkan lagi kawalan keselamatan sedia ada.

Tahniah diucapkan kepada penduduk Kampung Senallang Lama, Semporna kerana berani bertindak terhadap lanun tersebut! Terbukti, rakyat Sabah tidak memberikan sokongan kepada lanun-lanun Sulu yang disokong petualang dalam negara.


MUNGKIN kecewa dengan kredibiliti pasukan keselamatan yang tewas sebelum berjuang, maka penduduk kampung terpaksa berjuang sendiri ketika seorang militan yang cuba menjadikan mereka tebusan dengan memukul dan menetak militan berkenaan yang bersenjata M16 sehingga mati di Kampung Senallang Lama, Semporna. 
0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink