Home » , , , , » Saiful Bukhari Menafikan Kenyataan Bapanya (Video),Kes Liwat Anwar Ibrahim

Saiful Bukhari Menafikan Kenyataan Bapanya (Video),Kes Liwat Anwar Ibrahim

Saiful Bukhari Menafikan Kenyataan Bapanya (Video),Kes Liwat Anwar IbrahimSaiful Bukhari Menafikan Kenyataan Bapanya (Video),Kes Liwat Anwar IbrahimPETANG tadi, Saiful Bukhari Azlan hadir di pejabat peguamnya di ibu negara bagi mengadakan sidang akhbar berikutan kenyataan bapanya yang mohon maaf pada Datuk Seri Anwar Ibrahim mengenai kes liwat yang dihadapinya.
Dalam sidang akhbar tersebut, Saiful Bukhari kelihatan sebak apabila bercakap mengenai bapanya itu.
“ ”Sebagai seorang anak, kasih sayang dan hormat saya kepada seorang ayah akan kekal hingga ke akhir hayat,” katanya dalam nada sebak.
Ikutilah sidang akhbar tersebut.
Kredit

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink