Home » , , , , , , » Terkini Lahad Datu: Gambar Sekitar Insiden Tembak Menembak

Terkini Lahad Datu: Gambar Sekitar Insiden Tembak Menembak

Terkini Lahad Datu: Gambar Sekitar Insiden Tembak Menembak


Terkini Lahad Datu: Gambar Sekitar Insiden Tembak Menembak


Salam takziah untuk pahlawan negara yang terkorban di Lahad Datu sebentar tadi.
Perdana Menteri selaku Menteri Pertahanan,..Ketua Menteri Sabah dan Menteri Dalam Negeri perlu bertanggungjawab di atas kematian wira negara kita itu.

Kenapa dan bagaimana puak penceroboh Kesultanan Sulu boleh sewenang-wenangnya masuk ke Lahad Datu,Sabah dengan berbekalkan SENJATA API KHUSUS PERANG.


Tiba-tiba Anwar Ibrahim Difitnah lagi menjadi Dalang Pencerobohan ini..Apakah semua ini


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink