Home » , , , , , » Nombor Plat / Pendaftaran 1M4U Dilancarkan Perdana Menteri

Nombor Plat / Pendaftaran 1M4U Dilancarkan Perdana Menteri

Nombor Plat / Pendaftaran 1M4U Dilancarkan Perdana Menteri

Nombor Plat / Pendaftaran 1M4U Dilancarkan Perdana Menteri


SUBANG JAYA: Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak melancarkan nombor plat 1M4U bersempena dengan Persidangan Antarabangsa Mengenai Belia dan Kesukarelawanan (1M4U).

Terdapat 9,999 nombor plat untuk dimiliki, dengan Najib antara yang pertama memperolehinya.

Beliau akan memperoleh nombor plat 1M4U 11 memandangkan 11 merupakan angka kegemarannya.

Berucap pada Persidangan Antarabangsa Mengenai Belia dan Kesukarelawanan (1M4U) di Taylor's Universiti di sini pada Sabtu, beliau berkata wang yang diperoleh menerusi penjualan nombor plat itu akan digunakan untuk membiayai aktiviti 1M4U.

Nombor plat tersebut akan mula dijual menerusi bidaan secara dalam talian bermula 11 Mac.

p/s siapa yg beli plet 1M4U 1?  berapa juta RM plak?

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink