Home » , , , , , , , » Terkini Lahad Datu: ATM Malaysia DIserang Hendap Penceroboh Sulu

Terkini Lahad Datu: ATM Malaysia DIserang Hendap Penceroboh Sulu

Terkini Lahad Datu: ATM Malaysia DIserang Hendap Penceroboh Sulu
Terkini Lahad Datu: ATM Malaysia DIserang Hendap Penceroboh Sulu


Lahad Datu : Jam 10.34 pagi ini, Angkatan Tentera Malaysia telah melaporkan berlakunya serang hendap di kawasan ZL 10, Sungai Nyamuk. Beberapa siri berbalas tembakan telah berlaku di mana menyaksikan akhirnya 3 musuh telah ditembak mati manakala 2 lagi cedera.

Difahamkan musuh yang tercedera telah melarikan diri. Seorang anggota ATM juga telah tercedera ekoran dari pertempuran itu dan telah dikejarkan ke Hospital Sandakan dengan helikopter PDRM.
Dilaporkan bahawa tembak menembak masih berlaku. Berita lanjut menyusul.

p/s : Pihak KPPDRM masih menunggu sidang media daripada pihak PDRM dan ATM berkaitan hal ini . Itu sahaja maklumat yang boleh kami berikan . Terima Kasih .

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink