Home » » akhbar cetak vs akhbar dalam talian

akhbar cetak vs akhbar dalam talian




akhbar cetak dijangka akan berkubur dalam masa 10 tahun nanti..

begitulah pandangan seorang usahawan media.kerry stokes
kerana apa akan berlaku begini..
kerana berita-berita yang disalurkan dalam talian..
penduduk sekarang mengikuti arus pemodenan..dan sentiasa mencari berita dengan pantas..
logik jugak..
ternyata berita dalam talian ini lebih pantas dan efisien....
kita boleh mendapatkan berita terkini dengan hanya buka tv,laptop,dan handfon sahaja..
nak ke tiap-tiap pagi nak pegi beli surat khabar ja..
baik pagi-pagi bukak leptop...
baca berita dan buat review macam saya ni..
betul tak??
sepuluh sen pun tak kene bayar melainkan bil beroadband dengan bil elektik..

sekian...jom pegi kelas..jangan ponteng..

yang bekerja tu..selamat beramal
kerana kerja adalah amal..

1 ulasan:

Dda Ly berkata...

akhbar cetak, bagus sbb secara tak langsung nak bace tu ken eksesais...tp hehe saye malas!

akhbar online, bagus sbb ade depan mate...tapi nanti sakit mata pulak...hadoi hadoi..hehe

meh ke rumah..
~hampir kehilangan kerana kelalaian~
keep in touch ye..♥♥♥

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink