Home » » wang berganda,boleh join ke

wang berganda,boleh join ke

aku musykil dengan perniagaan affiliate dan jana pendapatan berganda ni..
kita laburkan rm 50 dan cukup sebulan kita akan mendapat pendapatan berganda..
setiap yang membaca pasti akan tertarik..
mereka janjikan tempoh masa sebulan untuk diakaunkan dari e-wallet ke akaun bank kita sendiri..
sebaik tempoh sebulan itu berakhir,,
tetapi janji hanya tinggal janji dan alasan bermacam-macam..
sistem busy,had transaksi melebihi had untuk hari ini,
aku dah 3bulan menunggu,memang tiada float langsung dalam akaun aku,,
ramai yang komplain,,
jawapannya begini"janganlah menggunakan wang yang perlu kita guna,jika terdesak akan jadi masalah"
selama ni kita tak guna wang ka?
alasan dan kata-kata mereka memang pro..
mereka buktikan yang ramai telah mendapat hasil..
tetapi bagi yang tidak mendapat hasil?ini tidak adil..
jika mengejar keberkatan dalam perniagaan pasti berhati-hati dan melaksanakan tugas dengan betul..
macam nikah cara membantu bangsa sendiri?
walapun modal yang dilaburkan agak sedikit,pulanglah hak mereka..
jangan melipat-lipat,,

1 ulasan:

... berkata...

as salam..
wang berganda dengan usaha, niat, tawakkal keatas jalan-Nya..
betul tu..

=)

SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com

dalam homepage ada tips nak kurangkan masa menunggu untuk masuk ke blog yang ringan/berat. jemput baca sebelum saya update entri baru pagi ni~ =)

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink