Home » » SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

segmen abg BEN ASHAARI semakin panas..huhu..marilah bertukar pendapat...klik jer banner bawah ni haaa...






Jika anda blogger LELAKI maka sila jawab soalan ini

1. Wanita bagaimanakah yang menjadi pilihan hati anda ?

jawapan - wanita yabg baik dan memahami kita dan faham kenapa lelaki berblog
2. Definasi keseksian seseorang wanita bagi anda ..

jawapan - keseksian ni bagi aku apa yang terserlah dari seseorang wanita tersebut...cntohnya angelina jolie...bibir dia terserlah dan orang cakap bibir dia seksi....

3. Apakah maksud PENGORBANAN CINTA bagi anda ?

jawapan- pegorbanan cinta bagi saya adalah kesetiaan sesuatu pasangan daripada mempunyai perasaan terhadap orang lain...pengorbanan besar tu...

4. perlukah pasangan anda berkorban apa saja demi membuktikan cintanya pada anda ?

jawapan- rasanya tak perlulah teruk-teruk nak korban..kalau bercinta ni baik berpada-pada sahaja.. baik beli lembu seekor wat majlis korban kat orang kampung dapat pahala..dari korban demi cinta dapat apa? bagi yang berkahwin tunaikanlah segala tanggungjawab..

5. Jika keluarga pasangan anda tidak mahu menerima anda sebagai menantu mereka , apakah yang akan anda lakukan ?

jawapan -ramai lagi orang tua yang offer aku jadi menantu....hahahaha

6. Berapa kalikah anda putus cinta ? Kenapa ?

jawapan -belum lagi...aku kan setia dan baik...ekekeke

7. Pada pendapat anda , lelaki atau perempuankah yang mudah berlaku curang ? Secara umum ... kenapa ?

jawapan-perempuan ngan leleki sama ja.setiap orang ada kesalahan..kadang terover berkawan maka terjadilah kecurangan

8.Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?

jawapan - saye memang cemburu...

ikhlas dihati...huhuhuh

20 ulasan:

Fyqa berkata...

hihi. suka baca pndpat org.
setia & baik ye. bgus. teruskan.

:)

salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/segmen-cari-gaduh-lelaki-vs-perempuan.html

;D

azizul berkata...

heheheee...yolah ten kiu

apisv2 berkata...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen ben ashaari soal cinta;)

soal apisv2

panda putih berkata...

"aku kan baik".. haha.. sytle la

mas saari berkata...

macam2 pendapat tentang cinta
jom baca pendapat saya jugak!

iz berkata...

mencari cinta sejati beb~

Mamaleesya berkata...

salam satu cinta

http://diarialeesya.blogspot.com/

Dekcik berkata...

jom kite bertukar pendapat =)
dari blog abg ben

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

azizul berkata...

jom2...........

miss husna berkata...

bukan lelaki je tak suka dikongkong tau..pmpn pun same :)

azizul berkata...

tawuuuuu

Diari-Selebriti-Mama berkata...

slmat bknalan.
singgah dari segmen BA n terus follow kamu zul^^

ramai lagi org tua nak buat menantu..he3

jom baca pendapat kls pula

http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

azizul berkata...

saye kan baik...orang dah follow kene follow balik kan the real housewife

Zanna Orked berkata...

baca awak punya juga. Fuhhhhhh. (:

Join contest blog saya. (:

solo molo berkata...

macam-macam japawan ada...



salam ziarah dari segmen soal hati En Ben...

Nour Akmal berkata...

cemburu tu kan tandanya sayang...=)

NiSha berkata...

salam singgah dari blog abg ben..
cool entri...
http://heandsheloves.blogspot.com
>NiSha<

Liza @ Adzriel AB berkata...

cemburumu cemburuku jua...ecehh..

cik faten berkata...

heee.... datang nak terjaha satu2 jawapan nie....

Shahrina My berkata...

Assalamualaikum...

Saya ziarah...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink