Home » » AKU lapar laa BodoH

AKU lapar laa BodoH

ni cerita orang bukan cerita aku..

pagi tadi pegi makan kat kedai..
order roti canai 3 keping teh tarik 2 cawan..
sorang tu tegur...woi banyak ke kau melantak...kau makan dengan setan ke...
pagi-pagi dah kene sound macam tu...
ape lagi sound laaah balikk..
aku lapar laa bodoh..malam tadi aku tak makan..
korang kuar tinggalkan aku sorang kat rumah...
ni yang tak puas hati..




1 ulasan:

Aqmil Lambung berkata...

sound je...hahaha

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink