Home » » DECO DECO BENG BENG BOONG !

DECO DECO BENG BENG BOONG !



nak join juga..
cantik ke blog aku ni..
aku rasa ni laa paling simple...

26 ulasan:

whitelover berkata...

hoho simple :)

aleen aiden berkata...

contest ben ashaari kah?gudlak! ^_^

erinn kechiik berkata...

simple itu menarik kn? singgah from segmen Abg Ben..

Eza Ridzwan berkata...

terjah dari segmen Che Beng..blog dah cantek..cuma xyah laa pakai word verification tuh...leceh arr..

farhana berkata...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

solo molo berkata...

unutk komen tue, buat pop-up lagi senang...
word verification tue kalo bole biarlah takde...
amek masa jugak...

cieda koike berkata...

golek2 dr blog abg ben :)

aNis sHazLiN berkata...

setuju dgn kate2 pengkomen2 di atas....hehe.. keep it up bro! :)

WakafKita11 berkata...

assalam.. dtg dr deco deco ni..komen? better bt pop out utk komen n buang word vrifcation. thts all, hehehe.. blog dh rngn dan rngkas..

kathy berkata...

sokong sape2 yg ckp pasal ruang komen tu..apa2 pun blog ni simple & nice ^^,

cik ayin berkata...

ok..da cun..ruangan komen da ramai org cakap..
urmmm..keep blogging

azizul berkata...

ok trima kasih semua...
saye dah buat apa yang dicadangkan,,,

Hazrina Erin berkata...

singgah dr blog abg BEN!
nice blog^^

jom komen (:
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

sy da,awk bila? :D

Ana Montana berkata...

terjun dari belog abe ben..
nice belog..
;)

amny berkata...

nice n simple..:)

Dayana AZ berkata...

wahh blog kemas :)!

Axie04 berkata...

simple
skut cantekkk

azizul berkata...

thanks sume

Cik Cempaka berkata...

comel moto tuh... =)

nk pinjam bleh?

wanie misa amane berkata...

dari segmen abg ben. jenguk cni. sudi2 jenguk saya balik yea..

http://waniemisamane.blogspot.com/

logorithm berkata...

Terjah!

Overall ok jer blog nih. Simple dan tak berat.

http://logokoko.blogspot.com

azizul berkata...

wani
logorith: thanks sudi datang sini...jemput datang lagi yer
selamat berkenalan

azizul berkata...

wani
logorith: thanks sudi datang sini...jemput datang lagi yer
selamat berkenalan

azizul berkata...

cempaka biru: boleh tak de masalah

mohd ridwan berkata...

Simple...but smart and steady!!

azizul berkata...

mohd ridwan; thanks bro

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink