Home » , » tidur berdengkur(alamak)

tidur berdengkur(alamak)

hahaa..selamat pagi..good moning,,,sobahalhair.. kaifa haluka..
ini entri yang agak emo bagi aku...
malam tadi sape tidur berdengkur..baik mengaku
comel ke orang tidur berdengkur ni?
ke cam buruk jer..
malam tadi aku berjaga semalaman..
banyak perkara telah lalui..
2 orang kawan aku tidur berdengkur dengan suka hatinya..
tunggu lagi..pergi picit hidung laaa..
orang lain tidur jugak..tapi tak laa buat bising...heh..

dah la tidur berdengkur..bila bangun bau mulut macam puaka..




ni haa..aku nak bagi tips berguna nak elakkan tidur berdengkur..

1-makan almond london banyak-banyak.
2-pegi kedai runcit beli breath right..lepas tu ucapakanlah "sayang,saye takberdengkur lagi"
3-hidu wap air panas sebelum tidur.,pakai balsam ngan minyak cap kapak pun ok..kalau takde..minyak petrol PON BOLEEE
4-pernah baca sunnah rasullullah?
-tidur ikut sunnah..lambung kanan..itu cara yang terbaik...

insyaallah anda tidak berdengkur lagi...

ilalliliqa..insyaallah..
dah lama tak kecek arab...
rindu pulak..

2 ulasan:

GeminiGurlz berkata...

http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/03/anda-berdengkur.html

CikTomyam berkata...

kecek bahasa arab?

huhuhu kelate arab ke nie?

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink