Home » » BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI

BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI

yeeah segmen datang lagi..mari menjawab jawapan panas....



Sila pilih SATU BLOG yang palingggg korang suka dan kagumi ! Yearghhh ... Ok... ada dah ? Cun ... nanti dulu ... Sila jawab soalan soalan ini ..

blog yang aku kagumi adalah..sudah tentu blog santai bersama BEN ASHAARI

1. Sila jelaskan KENAPA anda kagum dengan blog tersebut .. TIDAK KURANG dari 100 patah perkataan .. OK ? Tidak kurang ok !!

kenapa saya kagum..saya kagum kerana blog ni laaa paling sedap dan suka buat segmen-segmen menarik perhatian kepada blogger lain..segmen dari blog ni laa adalah sebagai peganti entry aku bila aku tak der idea,,
terima kasih terima kasih abg ben kerana membantu blogger-blogger baru

2. Sila buktikan yang anda benar benar kagum dengan blog tersebut ! Jeng jeng jeng !!

setiap kali aku bukak blog memang aku bukak papan pemuka dan cari segmen ben ashaari..heheh...kalau boleh hari-hari aku nak masuk segmen..

3.Sudah berapa lamakah anda mengikuti blog tersebut ??

entah lah tak ingt pulak..bulan lepas kot..


4.Sila ceritakan tentang blogger tersebut ..

nama dia ben Ashaari..pembantu kepada bloger-bloger baru untuk berkenal-kenalan dan
memberi semangat kepada bloger-bloger baru macam aku..aku newbie jer



5.Apakah blogger tersebut mengetahui anda kagum dengan blognya ?

enntahlah tanya lah beliau..kalau dia baca entri ni mesti dia tau


6.Jika diberi peluang bertemu dengan blogger tersebut , sila beri 5 soalan yang akan anda tanya kepadanya !! Jeng jeng jeng ..

-apa khabar
-macammana nak buat post yang lebih menarik minat pengunjung..
-bagaimana nak spend masa yang terbaik untuk berblog ini..
-apa rahsia-rahsia berjaya dalam bloging
-blog saya ok tak

sekian terima kasih

8 ulasan:

Miss Ran berkata...

apa khabar tak tahan hahaha

BEN ASHAARI berkata...

haha..tqq... blog cun ! tapi boleh dikemaskan lagi.. perhatikan blog blog blogger lama.. cara susunan.. :)

Lulu caldina berkata...

ekeke..betul tu miss ran...mcm ckp dalam handphone lak... ngee

azizul berkata...

misran: heehehe
ben ashaari: terima kasih bro..ingat lagi kata kata dalam vlog..'sebagai permulaan"

azizul berkata...

lulu caldina: yer keerr,,,alahai

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata...

Abg Ben jugak.. huhu :p


dtg singgah dari segmen abg ben jugak :) jom terjah cintabungablogspot :)

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

solo molo berkata...

0whhh...
dah tau dah blog yang paling disayang...

Chekgu Azrine berkata...

salam singgah dari segmen BEN ASHAARI

rajin2 singgah ke my entry ye

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink