Home » , , , , » perfume yang korang guna

perfume yang korang guna

memang tidak disalahkan sememangnya lelaki suka bau perfume perempuan
dan perempuan suka bau perfume lelaki...

tapi apakah terjadi bila lelaki pakai perfume perempuan..
hahaha...
bila lalu kat tepi ingatkan perempuan..
tiba-tiba yang berjanggut itu bau perempuan..ahahhaa..
memang lawak..

tapi aku tak pernah pulak tengok perempuan pakaiperfume lelaki..
ada ker..
sapa pernah buat angkat tangan macam usop wilcha..

3 ulasan:

AdaNaz87 berkata...

bazirkan duit untuk beli perfume? tambahan pulak yang mahal? memang sangat jarang. huhu. tapi sekarang, lelaki dah up to date. kalah perempuan. hikhik. ;p

azizul berkata...

alaah..perfume murah pun dah bau cam perfume mahal...

Khairil berkata...

pernah tersilap beli deodarant...haha

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink