Home » » JANGAN pandang camera!!!

JANGAN pandang camera!!!




KEPADA SESAPE YANG NAK JOIN DI ALU-ALUKAN


Syarat-Syarat :

1. Jadi FOLLOWER blog INI.

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.

4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.


*ALL THE BEST KENGKAWAN*


tarikh buka: 1/3/2011 (selase)..
sempena besday saye...ngeh3

Tarikh Tutup : 29/4/2011(jumaat)
(15mac 2011)




ini lah gambar yang menjadi pertaruhan aku...hohahohaa...

memang degil budak ni..




gambar time mancing kat pulau aman ni
tak de edit langsung..natural


so aku nak tag 3 orang ini

1- Lyana
2- budak kampung
3- ein

3 ulasan:

d_tieah berkata...

Gud luck owh.. Lamanya tarikh tutup.. Hahaha..


Entry Terbaru : Kisah Zaman Dahulu Hingga Kini

azizul berkata...

thanks

manismacamgula berkata...

encik azizul, lambat lagi kan tarikh tutupnye..memandangkan diriku di tag, diriku buat lambat cikit ye.. kene masuk studio dulu nak snap2 pic. hohohohoihohoii

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink