Home » » BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

hujung miinggu..nak join segmen abg ben laaah..hahaha.jom laaah join ramai-ramai..panasss.panassss



1.Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger perempuan benar benar ikhlas ?

jawapan-selalunya perempuan ni buat entri untuk berkongsi masaalah dan kehidupan. kadang-kadang setakat untuk menambahkan post saja..hahaha

2.Apakah anda suka melihat blog blog perempuan yang penuh dengan gambar ?

jawapan-sayasuka tengok gambar perempuan kiut...ikhlas dari hati ni

3.Pada pendapat anda , kenapa perempuan berblog ? Secara umum ..

jawapan-nak berkongsi masaalah dan kehidupan,kalau suri rumah pulak,kat rumah ade internet boring jer dok rumah sorang-sorang baik buat blog boleh buat duit saku

4.Blogger perempuan mempertaruhkan wajahnya untuk mendapatkan ramai follower..benarkah?

jawapan- dah kiut nak buat macammana.kene la gunakan nikmat yang disediakan.hahaha...

5.Blog perempuan yang anda rasa patut POPULAR !

jawapan-blog anastasyea,blog slpmeplz,blog mizmillyna,blog jejari runcing

6.Jika anda blogger perempuan , apakah yang akan anda elakkan dari bercerita dalam blog ..

jawapan-elakkan dari bercerita tentang keluarga dan hal-hal peribadi...rahsia..takboleh orang tahu...

21 ulasan:

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali berkata...

tapi kena jaga pandagan mata babe..

Miss Watie berkata...

hehhehe...da cute...nk wt cm ne....nice...hahhaha

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

singah dri blog abg ben...

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

GadisKechil berkata...

hey. jawapan yang best :) macam setju ngan jawapan kamu :)

http://aynayobpunyebelog.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

GadiSQaMp0nK berkata...

nice n cool....jelajah dr segmen incik ben...

solo molo berkata...

tue dia ehhh...
macam-macam jawapan yg kuar...

salam ziarah dari segmen panas En Ben...

azizul berkata...

thank tou semua...nak baca blog korang pulak

Harmaya ;) berkata...

cool!

muhamad hanif berkata...

pendapat-pendapat..

singgah dari blog BEN ASHAARI>.

Qaseh dalia adelia berkata...

baek cekgu azizul !

wana_wani berkata...

macam2 jawapan....hehhehhe

azizul berkata...

qaseh: bile mase aku jadi cikgu nih....hahaha..pgil ustaz pun baek gak

thanks you all

Cik Sue berkata...

masing2 dgn pendapat masing2..jom2 kita tukar pendapat... salam perkenalan.. =D

The Lady & Mr Vampire berkata...

haha..jwpn skema habisan..follow rule exam agy tu..haha

Warna Warni Kehidupan berkata...

datang meninjau blogger perempuan dari dari perspektif blogger lelaki..hurm..coll jugak jawapan nih

azizul berkata...

mr vampire: inilah skema jawapan..hahahaa

K.I.S.S berkata...

hurm...??hehe

Chekgu Azrine berkata...

salam singgah dari blog BA

dok usha2 pendapat2 blogger lelaki..mostly menarik

keep on blogging...

NiSha berkata...

salam santau dari Blog Abg Ben..

cool entri...saper tak suka tgok pada benda yg kiut kan.. kan.. kan..

http://heandsheloves.blogspot.com

>NiSha<

Alam Manja berkata...

singgah balik..
huhuuhu... suke cute2 ye.. bgs2...
hihihi... rahsia? mmg rahsia...tp kdg2 tersasul gak...
hehe..=)

mas saari berkata...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

masing2 ada hak memberikan pendapat
jom baca pendapat saya jugak!

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink