Home » , , , , , , » Faizal Tahir lelong trofi Untuk Gaza

Faizal Tahir lelong trofi Untuk Gaza


Faizal Tahir lelong trofi demi Gaza 


 Semakin ramai yang sedar akan konflik yang sedang melanda semenanjung Gaza ketika ini. Sudah masuk hari keenam penempatan rakyat Palestin itu dibedil bertalu talu oleh rejim Zionis dan menurut laporan berita tiada tanda untuk serangan dihentikan.
Tidak ketinggalan juga seorang artis rock tanah air, Faizal Tahir yang mengambil pendekatan yang berlainan untuk membantu mereka yang tertindas di semenanjung Gaza. Faizal Tahir melalui Twitter miliknya telah mengumumkan untuk melelong trofi milik beliau.
Faizal bukan hanya akan melelong satu atau dua trofi miliknya, tetapi kesemua trofi yang pernah beliau menangi sepanjang penglibatan beliau dalam dunia hiburan tempatan — AIM, AJL, ABPBH, APM kesemuanya.
“I’m selling off or rather auctioning off all of my trophies to raise funds for Gaza. ALL my trophies,” antara tulisan Faizal Tahir melalui akaun Twitter beliau sebentar tadi0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink