Home » , , , , , , , » Ramai Artis Berhijrah, Diharapkan Selepas Ini Lebih Banyak Filem Berlandaskan Keislaman

Ramai Artis Berhijrah, Diharapkan Selepas Ini Lebih Banyak Filem Berlandaskan Keislaman


Pierre Andre Berhijrah, Sudah Lima Bulan Masuk Jemaah Tabligh


“Saya sudah jadi pengarah filem sejak umur 21 tahun. Selama ini saya fikir itulah matlamat hidup saya. Saya rasa dibohongi oleh dunia dan saya mula mencari,” ujar beliau yang menyertai jemaah tabligh di Taman Permata, Ulu Kelang.


Ramai artis yang telah berhijrah kembali nenetapkan hati mereka ke landasan agama,,,


harapan dari semua peminat dan penonton di tanah air Adalah Diharapkan Selepas Ini Lebih Banyak Filem Berlandaskan Keislaman serta mengajak penonton mendekati diri pada agama dan menjauhi gejala - gejala sosial   .

justeru itulah tanggungjawab mereka sebagai ikon dan contoh kepada peminat setia mereka,,,
0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink