Home » , , , , » Ngeri!! Lelaki Tertelan Spanar Saiz 21 (Video)

Ngeri!! Lelaki Tertelan Spanar Saiz 21 (Video)

 Lelaki Tertelan Spanar Saiz 21 

 Lelaki Tertelan Spanar Saiz 21 


Memang agak ngeri video lelaki yang tertelan spanar yang memang panjang dan mungkin saiznya sama ada 21 inci diameter atau lebih besar.Seorang lelaki yang lagak seperti ‘doktor’ cuba untuk menyelamatkan mangsa ini daripada spanar tersebut terus berada di dalam perut seterusnya dihadam dan menjadi tahi. Boleh ke?
Mari kita sama-sama saksikan proses spanar yang ditelan berjaya dikeluarkan!Video Lelaki Tertelan Spanar


RM1 juta dalam genggaman!
Bayangkan, anda peserta rancangan permainan dan wang ganjaran menjadi milik anda sebelum permainan bermula! Tak percaya? Memperkenalkan rancangan permainan yang termasyhur - Money Drop!

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink