Home » , , , , » Simbol Dajjal Dalam Iklan Windows 8

Simbol Dajjal Dalam Iklan Windows 8


Simbol Dajjal Dalam Iklan Windows 8Simbol Dajjal Dalam Iklan Windows 8
Windows 8 telah menarik ramai peminat komputer dengan iklan yang telah ditampilkan, di TV atau di Youtube. Terdapat satu simbol di mana ia sedang kecoh yang sedang diperbincangkan di seluruh dunia di dalam iklan windows 8 yang dilancarkan oleh microsoft.

Simbol mata satu (One Eye) ini terpapar di tapak tangan penyanyi Lenka ini. Secara jelas, dalam video tersebut, penyanyi wanita yang berasal dari Australia ini beberapa kali sudah menunjukkan simbol mata yang dikatakan stau pesan yang "khusus".

Sebagai umat islam, anda pasti tahu bahawa simbol mata satu ini pastinya adalah dajjal sebab banyak lagi simbol tapi kenapa nak letak mata satu juga. Kita juga tahu bahawa mata satu inilah yang menjadi musuh besar kita pada akhir zaman.

Simbol mata satu tersebut telah muncul pada iklan Windows 8, perhatikan pada tapak tangannya yang dikatakan simbol Illuminati atau dikenali sebagai simbol dajjal.

Adakah ia disengajakan atau tidak sengaja? Dan apa kata mereka?

Jawapan pastinya mereka sahaja yang tahu.Lenka - Everything At Once


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink