Home » , , , , » Wanita Tua Melekat Di Wiper Kereta Selepas Kemalangan (video)

Wanita Tua Melekat Di Wiper Kereta Selepas Kemalangan (video)

Wanita Tua Melekat Di Wiper Kereta Selepas Kemalangan 
Menurut description pada Youtube, kemalangan ini berlaku di Cheras pada 27 Julai lepas dimana seorang wanita telah melanggar kereta perakam video ini. Namun wanita itu tidak mahu membayar dan tidak mengaku kesalahan beliau.

Oleh kerana wanita tersebut tidak mahu membayar, perakam video yang dilanggar ini memberitahu akan melaporkan kepada polis namun wanita tersebut tidak membenarkan dan terus memegang wiper depan kereta. Dia tidak mahu melepaskan wiper tersebut dah tidak mahu mengaku kesalahannya. Jom sama2 sama kita saksikan drama menarik ini.. 0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink