Wanita Mencuri Di Kedai Emas Ketika Azan Berkumandang (video)

Wanita Mencuri Di Kedai Emas Ketika Azan Berkumandang (video)
Wanita Mencuri Di Kedai Emas Ketika Azan Berkumandang (video)Wanita mencuri Saat Azan Berkumandang Di kedai Emas

Video Dibawah menunjukkan seorang wanita bertudung mencuri di kedai emas ketika saat Azan berkumandang,,

Wanita bertudung itu bersama anaknya ke kedai emas,Dia berpura-pura memilih emas sebelum melakukan aksi tangan panjangnya itu..

Sepatutnya ketika azan berkumandang kita patut menghormati laungan azan akan tetapi wanita ini mencuri ketika azan

Apalah nak jadi kalau dah nama pencuri tu tak kra bila-bila masa dia mencuri asalkan orang tak nampak.Mana Naga sebenarnya?
Maharaja Lawak Mega 2012 mempersembahkan aplikasi Mana Naga – permainan yang memberi anda peluang untuk memenangi hadiah menarik!

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink