Trofi milik Faizal Tahir terjual RM50,000


Trofi milik Faizal Tahir terjual RM50,000Trofi milik Faizal Tahir terjual RM50,000

Trofi Faizal Tahir Berharga RM50,000


Sebagai satu usaha membantu meringankan beban rakyat Gaza yang diserang rejim Zionis Israel, pelantun lagu, Antigraviti ini melelong trofi miliknya.

Bukan satu atau dua, malah kesemua trofi yang pernah dimenanginya akan dilelong mengikut harga yang dibida.

Sangat menarik perhatian apabila satu trofi milik penyanyi versatil ini berjaya dijual dengan harga RM50,000.

Bersyukur dengan nilai yang diterima, Faizal mengesahkannya menerusi Twitternya dan akan mengumumkan pembeli trofi itu pada majlis khas Palestin, hari ini.

RM1 juta dalam genggaman!
Bayangkan, anda peserta rancangan permainan dan wang ganjaran menjadi milik anda sebelum permainan bermula! Tak percaya? Memperkenalkan rancangan permainan yang termasyhur - Money Drop!

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink