Home » , , , , , » Krisis Syria | Dibom Ketika Beratur Membeli Makanan

Krisis Syria | Dibom Ketika Beratur Membeli Makanan

Krisis Syria | Dibom Ketika Beratur Membeli Makanan

Krisis Syria | Dibom Ketika Beratur Membeli Makanan


Kekejaman di Syria masih belum berpenghujung saudara-saudari sekalian. Bilangan nyawa insan yang tidak berdosa terkorban makin meningkat. Kebanyakannya wanita dan kanak-kanak. Ada yang mengatakan isu di Syria ini sebagai cubaan menghapuskan penduduk Sunni ( ahli sunnah wal jamaah)..Nauzubillah!!

Ketika negara-negara Arab lain yang mengalami "Arab Spring" telah berjaya menumbangkan pemimpim mereka yang zalim. Namun rakyat Syria masih dibawah cengkaman pemerintahan kejam Bashar Al-Assad.

Terbaru pada 23 Disember 2012, sekumpulan penduduk yang sedang beratur untuk membeli roti dibom. Ramai mangsa yang cedera bergelimpangan. Tengoklah sendiri video dibawah:


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink