Adlin,Gadis Hina Nabi Dan Agama Islam

Adlin,Gadis Hina Nabi Dan Agama Islam | Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara 

Adlin,Gadis Hina Nabi Dan Agama Islam | Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara 

Aku hairan lah dengan Setan Baru ni, sudah lah murtad se murtad murtad nya. pas tu hina plak agama yang di anuti oleh mak bapak..dato nenek moyang dia. Apalah nak jadi dengan manusia bernama adlin Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara nie. .

Udah lah hina Nabi Muhammad S.A.W.. siap beristifar lagi, tau plak kau yer.. minah ni kalau aku jumpa kat luar, ada baik nya kita tangkap, humban dalam kandang HARIMAU MALAYA . biar di baham dek sang rimau tu..

Minta pihak bertanggugjawab kesan Identiti  bernama Adlin ni sama ada wujud atau tak,,Orang cakap dah lari ke luar negara,0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink