Siti Nurhaliza Memohon Maaf Gagal Beri Gambar Datuk K

Siti Nurhaliza Memohon Maaf Gagal Beri Gambar Datuk K


Siti Nurhaliza Memohon Maaf Gagal Beri Gambar Datuk KDatuk Siti Nurhaliza Taruddin memohon maaf kepada peminatnya di tanah air kerana tidak memberikan gambar terkini suaminya, Datuk K yang kini terlantar sakit di New Zealand untuk didedahkan kepada umum.
Menerusi SMS yang Datuk Siti hantar kepada pihak wartawan, beliau terpaksa berbuat demikian bagi menghormati permintaan suaminya itu yang mahukan privasi.
“Saya minta maaf kerana tidak dapat memberikan gambar terkini kerana ia merupakan permintaan daripada suami yang mahukan privasi sepanjang menerima rawatan di Hospital Southland.
Saya berharap semua pihak memahami situasi kami apabila kami tidak dapat memberikan gambar terkini Datuk K,” katanya.
Datuk K terlibat dalam kemalangan di New Zealand Khamis lalu sewaktu beliau bersiar-siar dengan menunggang motosikal berkuasa besar Harley Davidson.


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink