Home » , , , , » Tolong Henti Sebar Gambar Bogel Saya - Novi Amalia

Tolong Henti Sebar Gambar Bogel Saya - Novi Amalia

Novi Amalia separuh bogel dan mabuk ketika kemalangan
Setelah dua kali gagal menghadirkan diri dalam majlis rasmi kerana perlu menjalani rawatan di hospital, akhirnya model, Novi Amalia tampil buat pertama kalinya di depan umum.


Malah, Novi tampak segar dan tidak lagi seperti orang sakit jiwa ketika di tahan atas kesalahan memandu secara melulu sehingga mencederakan orang awam bulan lalu.

"Saya ucapkan terima kasih kepada semua pihak yang mendoakan kesihatan saya. Di kesempatan ini saya meminta mana-mana pihak yang mempunyai gambar bogel saya sewaktu saya tidak sedarkan dahulu, supaya menghapuskan gambar tersebut.

"Saya mahu meminta baru dan melupakan segala kesilapan lalu saya dan saya berharap tidak lagi melihat gambar yang memalukan itu," katanya.


KLIK=Sini

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink