Home » , , , , , » Johor FC Akan DIkenali Darul Takzim FC Musim Depan

Johor FC Akan DIkenali Darul Takzim FC Musim Depan

Johor FC Akan DIkenali Darul Takzim FC Musim Depan
Johor FC Akan DIkenali Darul Takzim FC Musim Depan
Pasukan Liga Super, Johor FC akan dikenali sebagai Darul Takzim FC mulai musim depan.

Pengerusi Jawatankuasa Pertandingan FAM, Datuk Hamidin Mohd Amin semalam megesahkan mereka telah menerima permohonan penukaran nama pasukan itu.


"Kami telah menerima permohonan Darul Takzim FC selepas mereka mengemukakan dokumen yang diperlukan, termasuk pengesahan dari Pejabat Komisioner Sukan tentang penukaran nama itu bulan lepas," kata Hamidin kepada Timesport.

"Kami tiada bantahan. Status quo Johor Liga Perdana akan kekal. Tunku Ismail Sultan Ibrahim adalah presiden Johor FA sementara Darul Takzim akan diuruskan oleh orang lain."

Pasukan Darul Takzim FC akan melibatkan pemain-pemain bintang seperti Muslim Ahmad, Aidil Zafuan, Zaquan Adha, Safiq Rahim, Norshahrul Idlan Talaha dan yang terkini, Safee Sali.

Dua pemain import, Simone Del Nero dan Dani Guiza juga akan beraksi untuk Darul Takzim FC.

Kredit


No more limits to your online shopping!
Can’t wait for new smartphones or tablets to launch in Malaysia months later? Got your eye on some cool stuff but your favorite brand doesn’t ship here?

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink