Julia Perez Perlekeh Drama Malaysia


Julia Perez Perlekeh Drama Malaysia 

Julia Perez Perlekeh Drama Malaysia…Indonesia Jauh Lebih Maju!

Siapa tak kenal dengan pelakon Julia Perez ni? Ada saja yang ingin dibangkitkannya sehingga mencetuskan kontroversi.
Terbaru semasa dia sedang menunggu giliran untuk merakamkan babak filem seterusnya, dia telah menonton sebuah drama Malaysia.
Drama apa tidak pasti pula.
Namun, itu tidak penting, cuma yang tidak sedapnya dia telah memberi komen yang agak kurang enak menerusi Twitter miliknya.
http://i.imgur.com/51LUA.jpg
“Nunggu giliran take sambil nonton sinetron Malaysia. Oh my GOD, Indonesia kita jauh maju, kita maju sekali… bangga jadi orang Indonesia”. – tulisnya.
Julia.. Julia.. tidakkah status ini nanti akan menimbulkan kemarahan rakyat di sini?
Lagi pun kalau dah kata drama Indonesia jauh lebih bagus, mengapa dia sanggup berlakon filem Sumpahan Malam Pertama arahan Murali Abdullah?
Tidakkah filem itu merupakan hasil karya orang-orang tempatan Malaysia?
Tidak ada salahnya jika mahu memberi komen. Tetapi berilah dengan cara yang betul bukan dengan tulisan seperti itu.
Kini, Julia sedang berada di USM, Pulau Pinang yang menjadi lokasi pengambaraan filem Murali.
Kita tengok jelah hasil lakonannya nanti….
http://i.imgur.com/5BHcx.jpghttp://i.imgur.com/yYO7m.jpghttp://i.imgur.com/Znzil.jpg

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink